مجید متقی طلب در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تولید منسوجات رسانا از سال 86 با هدف دریافت سیگنالهای قلب و ارسال آن به صورت امواج به پزشک معالج آغاز شد.
وی با اشاره به ویِژگیهای این پارچه اظهار داشت: پارچه تولید شده در چهار مدل با کاربردهای مختلف ساخته شد که دارای کاربردهایی چون محافظت کننده در برابر امواج، ثبت علائم حیاتی انسان، محافظت در برابر سرما، کاربرد در صندلی خودرو برای گرمازایی است.
رئیس پارک فناوری گیلان از توقف این طرح خبر داد و یادآور شد: این طرح به دلیل هزینه بر بودن متوقف شد ولی مسئولان پروژه با اعمال تغییراتی در طرح اولیه، طرح جدیدی در قالب تولید الکتریسیته از دمای بدن با استفاده از منسوجات ارائه کردند.
وی در این باره توضیح داد: پژوهشگران این طرح با بهرهگیری از نانوذرات نقره موفق به تولید پارچه های رسانا شدند. این منسوجات قادر به تولید الکتریسیته از دمای بدن و عدم تشخیص به وسیله دوربینهای حرارتی است ضمن آنکه منسوجات تولید شده در تولید کیف موبایل ضد امواج و کیف کارت بانکهای اعتباری نیز قابل استفاده است.
متقی طلب، افزایش ثبات نانوذرات به کار برده شده در این منسوجات را از ویژگیهای این طرح نام برد و یادآور شد: این امر سبب شده تا پارچه های تولید شده دارای ثبات در برابر مواد اسیدی و قلیایی، تعرق، شستشو و افزایش نفوذ پذیری هوا باشد.
تاریخ : چهارشنبه 92/6/20 | 2:0 صبح | نویسنده : | نظرات ()